TICKETS

Wordt het niet eens tijd voor
een beetje meer liefde in je leven?

Ellen geeft antwoord op deze en andere veel gestelde vragen

 

Super Single Seminar

Ontdek de nieuwste inzichten op het gebied van communicatie,
psychologie en transformatie van bewustzijn.

Wat is het?

Het Super Single Seminar is een Tweedaags-ONTMOETINGS -Seminar voor zelfbewuste Super-Singles die geïnteresseerd zijn om hun skills en inzichten op het gebied van relaties en daten aan te scherpen.

Voor wie is het?

Het Super Single Seminar is voor zelfbewuste singles die begrijpen dat het krijgen van een serieuze relatie vaak zijn eigen dynamiek heeft en zich niet zo gemakkelijk laat forceren door één of andere hype.


Wie ga je ontmoeten?

Je bent samen met gelijkgestemde singles in gesprek over de meest uitéénlopende thema's betreffende deze onderwerpen wat bijna altijd een garantie is voor bijzondere contacten en potentieel een aantal nieuwe vrienden. Sommige zelfs voor het leven.

Voor welke leeftijd is het Super Single Seminar?

Zodra je met mensen in gesprek komt over wezenlijke zaken zoals daten, relaties en de liefde maakt leeftijd eigenlijk niet zoveel meer uit. Tegelijkertijd zijn de meeste midlifers niet op zoek naar een relatie met een twintiger. De gemiddelde leeftijd ligt ergens tussen de 30 en de 55 jaar maar wij zeggen dat het seminar geschikt is voor iedereen die jong van geest is en het hart op de juiste plaats heeft zitten.


Wat is jouw grootste wens?

De meeste singles hebben maar één wens: niet-meer-single-zijn! Je zoekt een partner en het liefst eentje voor het leven. De liefde van je leven, als het even kan, toch? De grootste kans dat je die in je huidige leven nog tegen het lijft gaat lopen heb je niet als je thuis op de bank blijft zitten. De basis van een echt goede relatie is het delen van ervaringen zonder dat daar meteen een 'relatie-stempel op zit. Dat is het verschil van de events van de Dating Academy en al die andere dating-providers

Wat heb je eraan?

Het uiteindelijk doel is van het seminar is om nieuwe mensen te ontmoeten. Omdat nieuwe mensen, nieuwe mensen kennen zodat de kans alleen maar groter wordt dat je nog meer nieuwe mensen leert kennen zodat de vervulling van jouw diepste wens werkelijk een kans van slagen heeft.


Wat gaan we doen?

De opzet van het seminar is licht prikkelend en speels van opzet. Er komen verschillende thema's en stellingen 'ter tafel' waarin je uitgenodigd bent om daar je licht over te laten schijnen. Een groot deel van het seminar heeft dus de vorm van een soort groepsgesprek waarin jij zelf bepaalt of je actief of passief aan dat gesprek deelneemt.

Body

We gaan natuurlijk niet de hele dat alleen maar stil zitten. Op de zondagmiddag eindigen we met de Dating Game waarbij je zeker vaak van je stoel zal springen. Maar er zijn ook een aantal gerichte fysieke oefeningen waarbij je je lijf inzet om tot een ander contact met jezelf te komen. Let wel: niets hoeft en jij bepaalt hoe je deelneemt.


Super Singles

Je hoort het al, het Super Single Seminar is voor singles die jong van geest zijn en het hart op de juiste plaats hebben zitten. Dat noemen wij 'Super Singles'. Het zijn mensen die openstaan voor het nieuwe en begrijpen dat je het nieuwe weinig kans geeft door overal maar gelijk over te willen hebben.

Als jij je in dat profiel kan herkennen dan moet het wel héél raar moet lopen wil je niet op het event niet een aantal nieuwe vrienden maken. Of daar ook de liefde van je leven tussen zit kan niemand je garanderen. Maar dat die kans 100% groter is dan maar achter je scherm blijven plakken lijkt ons vanzelfsprekend.

Het is aan jou.

TICKETS & INFORMATIE

Programma Overzicht

Zaterdag 10 uur - 21 uur & Zondag van 10 uur - 18 uur

De Dating Game

Wat Staat Er Bovenaan Jouw Verlanglijstje?

 

True Confessions

Krijg antwoord op nooit-gestelde-vragen

 

StandUpCoaching

Dynamische Interacties

 

Tribal Coaching

Het lijf aan het woord

 
Close

50% Complete

Zet jezelf op de Dating Academy wachtlijst en hoor als eerste wanneer we het event launchen zodat je verzekerd bent van de laagste prijs, de beste deal en de beste plaatsen!